Salam semua. Good Day!
Siapa yang tak tau 'garam' kan? Dah tentu setiap makanan yang kita makan tu ada letak garam:-)
Garam sebenarnya bukan sekadar penyedap rasa tetapi juga membantu proses penyerapan mineral & zat dalam badan. Owh..bukanlah 'evil' sangat garam ni kan:-) Cuma yang menjadi masalah adalah kebanyakan garam yang terdapat dipasaran sekarang bukan lagi semulajadi, mengandungi 99% natrium klorida & lebih bersifat asidik. In the long run, penggunaan garam yang macam ni boleh membawa kepada kemudaratan.
Introducing Garam Buluh Hai-O.
Secara ringkasnya, garam ni dimasak dalam buluh (aha! justify lah kenapa namanya garam buluh kan..ahaks) menggunakan proses istimewa untuk membuang toksin & kesan pencemaran dan meningkatkan kandungan mineral dalam badan.
Garam Buluh Hai-O ni memang dah terkenal dikalangan chinese community di Malaysia & Korea. Berdasarkan testimoni pengguna, Garam Buluh sesuai untuk Pesakit Diabetes, Darah Tinggi, Pengidap Asma, Batu karang, Masalah usus, Masalah buah pinggang dan bermacam-macam lagi.
Jom tengok testimonial.
xoxo, fadh hassan
fadhlina1@gmail.com
No comments:
Post a Comment